Followers

Sunday, March 27, 2011

Lelaki OH Lelaki !!!

HUSHH !! Kenapa la lelaki nie kadang-kadang susah nak paham *walaupun tak semua lelaki. Tapi, aku jadi rimas la. Entry yang ini dan yang ini membuatkan hidup aku kucar kacir sangat. Aku rimas. Sampai aku sendiri dah tak tahu nak cakap macamana lagi !! Tension sangat !!!

Korang bayangkan la, pagi petang siang malam asyik call aku jek. Nak cakap ngan aku. Hari nie weekend kot, aku nak la jugak amcam orang-orang lain. Bangun lambat, tidur sampai tak ingat hari. Tapi nie tak, pagi-pagi dah ganggu mood tidur aku. yang aku bengang sangat, manusia nie adalah manusia yang tak paham bahasa. Kenapa aku cakap ia tak paham bahasa ?? yek la mana tak yek aku cakap punya baik dah, 

me :  saya nak tidur, nanti saya bangun saya call awak 
lelaki gila : ala, kejap la. Rindu nie
me : ala, nak tidur la...
lelaki gila : kejap la... semalam tak dapat berbual ngan awak
me : *damn much !!!!

Aku benci lelaki yang tak paham bahasa sangat ni. Tak hormat langsung privasi aku. lagi pun dia nie dah berkahwin !! Kenapa perlu buat perangai macam tue !! Kalau dia nie single mingle aku tak berapa nak kisah. Isk,, buat aku tertekan sangat.

Bila aku tak on facebook, dia call aku banyak-banyak kali. Tanya aku tak online ker ?? Ya Allah. Takkan la aku nak layan dia 24hours. PLEASE !!! Kau dah Kahwin !!! Takkan la aku nak layan ko jek. Cam ne aku nak buat ek ?? Aku dah buntu sangat. Aku memerlukan kekuatan sangat sekarang ni. Aku tak nak dia ganggu hidup aku lagi. Sedih yek !!! Apa aku nak buat !!!

Kepada kamu : Kamu dah kahwin. Ada anak. Kalau kamu sentiasa komtmen dengan saya, awak akan abaikan keluarga awak. Saya tak nak jadiorang ketiga dalam hubungan awak. Awak sedar la oke. Saya tak mau kamu. Tolong la awak. Saya tak mau stress dan hilang komitmen saya. Kita sama-ama jauh ek. Saya minta sangat macam tue !!


4 comments:

muniraksasa (; said...

rimas gile hidup camtu. seriously.

norfadillah said...

miniraksasa : thank'z sebab memahami !! yeah,,, sangat rimas !!!

Dda Ly said...

adoii ebtul, rimas! tak paham bahase kah orang itu? :D

meh ke rumah..
~Addina Dania ku sayang..~
keep in touch ye..♥♥♥

norfadillah said...

Dda Ky : emmang tak paham bahasa.. Kena ckp bahasa tamil kot.. :)