Followers

Thursday, March 3, 2011

Di Sebalik Tabir Blog

Sila letak header BEN ASHAARI BLOG

- DONE

Tajuk : DI SEBALIK TABIR BLOG ..
- DONE

Sila letakkan gambar betul anda yang paling menawan


- DONE * menawan ker?? hahaha...

Ceritakan latar belakang anda secara ringkas

Saya seorang yang sangat simple. Seorang yang sangat nakal dan kadang2 ego meninggi melangit. Tapi yang pelik, hati sangat2 sensitif dengan keadaan. Pantang nampak, baca kisah2 sedih, comfirm meleleh jek air mata ni. Easy going, kadang3 boleh jadi sangat peramah dan kadang2 jadi amat pendiam. Hahaha.. Buat sesuatu itut suka hati. Yang baik jadi penjajaran, yang buruk jangan ikut oke!!

- DONE

Jumlah Follower sekarang ini
- 95 jek


Soalan :
Jika anda tak punya blog , apakah yang akan anda lakukan di dunia maya ini ?


1.       Duk layan facebook, twitter. Duk search3 internet baca apa yang patut kat internet yang serba moden nie. Cari2 ilmu sikit kan..kan.. kan..

Ceritakan kepentingan blog kepada anda
Sangat penting sebab kadang3 adalah tempat meluahkan perasaan yang terbuku di hati. Selain tue, blog boleh jadi medan untuk menambahkan kenalan. Seronok tau ramai3 kawan nie. Kawan biar seribu, Musuh jangan dicari. Betul tak??

Blog feveret yang wajib singgah hari hari .. Kenapa dan mengapa ?

-          Ben Ashaari : sebab dia banyak bagi tips kepada blogger and banyak buat segmen3 sekali gus meramaikan kenalan sesame blogger.. TQVM Abang Ben.
-          Fatin Liyana dan Hanis Zalikha : sebab die cantik. Perempuan suka tengok perempuan cantik, dan lelaki pun suka tengok perempuan cantik. Tapi, perempuan suka lelaki hensem, tapi belum tentu lelaki suka tengok lelaki hensem.. Yek tak?? Lagi pun dieorang nie suka bagi tips2 supaya jadi cantik. Perempuan mana yang tak nak cantik??

15 comments:

ymn said...

hehehe . mcm mana tu.. simple tp nakal .. normallynya org nakal nie complicated ..:))

apisv2 said...

salam,
mengunjungi disebalik tabir blogger;p
dtg dr blog abg ben;D

disebalik tabir apisv2

norfadillah said...

ymn : hehehe..tue nama nya manusia 2 alam..opss...hahaha..:)

apisz : tq sbb sudi kunjung..:)

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dr blog abg ben:) dah follow.. nnt follow kita balik tau..maceh..
~~~>>>rizaros.blogspot.com

cik ayin said...

datang dari belog abg ben..keep blogging yaww :)

nazrul ashraff said...

haha..berkerut hidung..wiii...

ZyzyAfrina (: said...

singgah sini from blog BA :)

bun said...

teruskan usahe

datang buat spotcheck dari BA
bek hati vote lah sini

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

salam kenal and thanks

bun said...

teruskan usahe

datang buat spotcheck dari BA
bek hati vote lah sini

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/03/kalaw-suke-vote-blog-ini.html

salam kenal and thanks

mas.saari said...

singgah n follow dari segmen abg ben
salam perkenalan, moga berkekalan..

R.I.E.Z said...

lepak sambil tgk disebalik blogger..

http://riez1004.blogspot.com/2011/03/di-sebalik-tabir-blog.html

jom lepak blog saya dan follow..:)

Lulu caldina said...

BW kat sini..yuhuu..ada org tak??

cikgu mata coklat said...

singgah dr blog abang ben..
n follow u :)
keep blogging yaww..

Kei Seichi said...

salam perkenalan...
datang dari belog abg ben...
happy blogging!

http://geekzster.blogspot.com/

pRiNCe said...

"nice entry tau... dtg dari blog abg ben.... jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan..."