Followers

Monday, February 14, 2011

Luahan Hati ~

Hari nie I g wedding kat Segamat. Sampai jek sana da lambat juga. Pengantin dah nak berarak + sanding. I masih terkedek-kedek lagi. Dari jauh dah nampak ramai kawan2  sekolah dulu. Malas nak jumpa dieorang dulu, so terus cari bilik pengantin cari pengantin. Hahahahaaa.... Kuar dari bilik pengantin jek, Baru jumpa kawan2. Tak sempat makan lagi, pengantin dah nak sanding. G snap3 gambar pengantin tengah sanding.. Macam-macam ragam. Kelakar jugak!! Pertama kali tengok pengantin lelaki banyak cakap bila kena tol. Hahahaa... I siap sound lagi dari tepi, "Pengantin mane leh jawab pape, Senyap jek lar" ahahaa.. Padan muka dia!!..

Seronok sangat dapat jumpa dieorang. Masa nie la baru nak jumpa. Kalau nak harapkan renioun memang tak ada la nak kumpul macam nie! Even jumpa dieorang nie kejap, tapi sekejap tue la guna masa yang cukup untuk bertukar semua yang ada. I mean dari segi pengalaman, kerja, story, and macam-macam lagi la. Hilang tension I gelak-gelak + sakat menyakat ngan mereka. Ada yang teasa tapi even terasa pun still happy and boleh gelak. Kalau la I boleh gelak macam tadi hari2.

Nie da dekat pukul2.30am. Jap ag pukul8.00a.m dah nak masuk kerja. Hushhh!! Amat tension oke!! Kenapa la tercampak dekat tempat yang paling tension nie. Sangat3 menyakitkan hati!! Ntah berapa lama lagi yang I perlu tunggu untuk I terus bertahan dalam compony nie! Husshh!!! Tension yek!! (Ya Allah, Kau jek yang tahu hati aku!!). Hampir setiap hari I nak ken atengok benda yang sama. Dan akhirnya, I juga yang menangis. Entah lor!! I pun tak paham!! Kenapa jadi macam nie. 

Semoga hari-hari yang mendatang adalah yang terbaik untuk I.. Wishh me LUCK!! Tak larat dah!! SEmoga semua yang jadi berjalan lancar. Dan I terus boleh tesenyum dengan gembira yek... Always Pray I'm Lucky !

2 comments:

Ina said...

seronok gi kenduri kawin..dapat makan freeeee..
http://inanazir.blogspot.com

loving_you said...

hahahaa...dapat makan free+jumpa kawan2..happening giler!!