Followers

Tuesday, February 15, 2011

Fitri and Farah Wedding Day

13 Februari 2011 - Ahad, I ada g wedding my class-mate masa Sekolah Teknik dulu. Farah and Fitri. Cinta zaman sekolah akhirnya berakhir dijinjang pelamin. Tapi, dieorang nie couple after sekolah jugak !! Sweet jek tengok dieorang nie!!

Wedding nie berlangsung kat Felda Maokil, Segamat. Happening gile. Sebab ramai jugak member3 yang datang! Seronok gile I. Ada yang I tak jumpa da 6tahun. After SPM terus buat ahluan masing-masing and tak contact, and kira dah macam mini reunion jugak la nie.. Hahaha..2 in 1.. Save budjet kan!!!! Thema dieorang HIJAU. Cantik hijau yek. Sesuai ngan pasangan. Cantik sekali!!

I ada snap picture masa wedding dieorang. Meh kita layan picture oke!!

 Fitri (macam pahlawan ma..hahaha..)

 Farah (santek sangat!!)

Mak Andam *Murni* Kutip duit "tol"

 akhirnya mereka disatukan!!

 sama cantik sama padan..kan..kan..kan...

 men baling gula3 plak pasangan nie..kihkihhh *sweet oke!!

 antara yang hadir [nie pun ada yang tak masuk+dah balik awal!!] *hampeh!!
 with ika !! {kamu kurus,nak jadi macam kamu!!]

 Sweet Oke!!

aloo...manja yek!!

I doakan jodoh kamo berdua berpanjangan hingga akhir hayat and happy selalu!! 

Pesanan untuk pengantin :
Farah aku tak sabar nak tengok baby ko plak!! Hahahaha...
Fith, ko jaga farah baik3 tau!!!

Turn tuan punya tanah nie ntah bila lor....

2 comments:

Haziq Yaacob said...

haha..sweet nya :D

loving_you said...

Haziq Yaacob : yang mane y sweet..hehehe..:)