Followers

Friday, December 30, 2011

Thema Solemzination : WhiteTiffany

Hye Dear Reader .

Kali nie , aku nak share pasal warna yang menjadi angan-angan aku jugak . Tapi warna nie , aku macam nak pakai masa Nikah . Sebabnya , baju nikah aku dah ada , salah satu barang hantaran masa tunang hari tue . Tue pun , Mummy en.tunang yang pilihkan untuk kiteorang . Beli sekali untuk belah lelaki . 

Kain tue , warna putih . Tak de bead pun . tapi ada bunga 3D . Nanti buat review pasal kain nikah . Dan , belum terfikir lagi nak buat baju apa . Ok , jadi , sah-sah la theme untuk nikah nanti warna putih kan . Putih tue kan suci . Bersih . Nikah tue kan suci . Ka sepadan . Yek ta ? .

Tapi , disebabkan rasa 'Takkan PUTIH semata"  jadi , aku dengan kegedikkan yek rasa , nak combine kan dengan satu lagi warna . Warna tiffany . Ker turquoise . Ker biru laut . Semua nie , adik beradik jek warnaya . Ak pun tak tahu yang mana . So , bolehlah buat bead-beads colour nie . Kan angat cantik . Menaikkan seri lagi . Betul tak ?? So , jom kita tengok combinasi colour ini . 










So , How Do U Thing ! . Lembut jugakkan warnanya . Yek la kan , nak nikah . Mesti la warna lembut-lembut . Nampak soft jek . Nampak suci jek . Aman Damai . InsyaAllah . Amin .

Nota Kaki : Nie baru berangan-berangan la . belum proceed lagi Hopefully everything ok . Amin .

6 comments:

Cik Azizah said...

cantik gak gabungan warna turquoise ni...sejuk je mata memandang kan..

Anis_Apis said...

sama mcm my solemnization theme cuma white tu sikit je...mostly grey/silver...yes mmg lembut color ni and sweet too

mrs irmidrza to be said...

heheh...miza wat warna ni tuk belak laki..=)

norfadillah said...

cik azizah : kan . semoga hubungan kami pun sejuk jek ... hehhh .

Anis_apis : Wah suka gak grey . Maksu saya pakai masa dia nikah ! awesome . <3 .

Mrs irmidrza : wah .. untuk miza , dah ada tema bertandang ag . great !!

cik.mila said...

cantik combination tu..salam kenal dear..b2b folo u :)

FY said...

nampak sweet sgt..boleh refer wedding ex bride blogger Ann & ex bride blogger Diah..diorang buat theme mcm ni gak..cantik!