Followers

Sunday, January 30, 2011

:: Ben Ashari Interiew I ::

sebenarnya hari nie I ada satu interview khas...
wah...sejakbile plak I nie jadi artis... 
bukan artis ler...
nie interview tk blogger2 baru macam I nie...

oke...u all nak tau sapa yang akan interview I...
of course ler otai blogger...
u all kenal tak  benashaari
ha...die ler yang akan interview I....
opsss...oke ler...da lambat nie...I nak siap2 dlu oke...:)
-
-
-
-
-
-
-
2jam selepas entry ini dibuat..
-
-
Lokasi : Kedai Mamak
-
-

nervous I tau...otai nak interview nie


Ben Ashari : Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini
Me : I guna....malu ler nak cakap....u jangan gelak plak tau..:) i guna name...loving_you..opsss...u jgn perasan tau...i guna tuk semua orang...bukan u jek...

 Ben Ashari : Kenapakah anda memilih nama tersebut ?
Me : Sebab I LOVE semua yang dalam alam maya nie..

Ben Ashari : Kenapa anda berblogging ?
Me : I nie suka bermonolg sendiri...dri I monolog merepek sorang2...bek I tulis blog..ada ak orang nak bagi pendapat kalau dieorang komen2 kan..lagi pun lebih ramai kawan2 diaam maya nie selain I leh kenal2 ramai orang...U u mesti pernah dgr kan..Kawan Biar seribu...

Ben Ashari : Siapakah pemberi semangat anda ?
Me : Diri sendiri ler bagi semangat...walaupun masih baru...diri sendiri ler kena bagi semangat ka diri sendiri.....

Ben Ashari : Sudah berapa lamakah anda berblog ?
Me : Baru lagi....

Ben Ashari : Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ?
Me : secara jujur yek..tak de pun...hahaaa....bagi I semua bogger sama jek...dir I sendiri kot jadi idola...*gelak jahat !!

 Ben Ashari : Kenangan manis anda dalam dunia blogging ?
Me : belum ada ag kot...sbb masih baru...semoga banyak kenangan manis lepas2 nie...dapat hadah dri U ker???best gak...

Ben Ashari : Kenangan pahit anda dalam dunia bloggng ?
Me : sapa yang nak ingat kenangan pahit??

Ben Ashari : Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ?
Me : seperti sebelum nie..belum ada lagi ler...masih barukan...

Ben Ashari :Selain berblog , apakah minat anda ?
Me : selain berblog??hehee..of course men facebook..selain tue disebabkan I nie perempuan...I suka shopping and makeup..selain tue gak,,,i suka begambar...spa nak suruh I jadi model tembam+gemuk leh ler calling ek t...

Ben Ashari: Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ?
Me : ala...klu ON9 tue...leh usha2 sekali...faceook+twitter+blog...macam kerja tue da mmg tanggungjawab kan..buat jek ler...:)ehheheee....so,kite nie Allah bagi 2jam...kena ler pepandai bagi mase..

Ben Ashari : Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini ..
Me : Bgus...leh g jauh...=)

Ben Ashari : Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri 
Me : kena kuat semangat..jangan cepat putus asa...
-
-
-
-

oke temubual itu berakhir pukul 12.00 tghr...makan2...
pas tue terus balik....
sebelum balik Ben Ashari minta I possing sikit tuk masukkan dalam majalah..
nie hasilnya...





-
-
-
hahahahaaa...: sah aku syok senndiri:

13 comments:

Lulu caldina said...

semangat memalam kena temuramah..ngee

aima in luv said...

wah,,, baguskan segmen nie..Aima pon join.. merasa gak ditemuramah walaupun cuma syok sendiri... hehe

Awangku Johan said...

salam ziarah dan salam perkenalan.. amacam prasaan anda d temuramah oleh wartawan?? hehehe.. saya follow blog awak ini ek.. mai la singgah n follow blog saya ek

nur said...

geng sS dtd serang.. jom keALL IN ONE

loving_you said...

Lulu Caldina : mesti ler...blo otai tue...hehehee

aima in Luv : yup..walaupun syok sendiri kita kena yakin...

Awangku Johan : oke...i will

Nur : =)

saya_arief said...

meh kami nak interbiu pulak..
;p

loving_you said...

saya_arief : wah...best2...jom2...:p

Miss Ran said...

sy pon syok sendiri
hehe

dtg dr blog bro ben

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

hahaha ha'a la syok sndiri hahaahaa sgt comel oke !

Azuan said...

wah3..dah interview bagai..glamer tu hehee..

loving_you said...

miss ran : hehee....kite mesti syok sendiri...kalau tak tak de ler gelak ketawa..=)

khairul atikah : hehehe....malam2 punya feeling makin syok sendiri..tq..

azuan : glamer ker???

Nadhirah-chan said...

wahh hebat posing . semangat nak masuk magazine ni . hehehek :)

loving_you said...

nadhirah : hehee....kate pun masuk magazine kan...kena ler posing lebih sikit...=)