Followers

Saturday, January 29, 2011

:: Apa kena ngan U ni MAXIS !!!

U all kenal ngan logo kat atas nie...
Oke...sebenarnya, I geram angat ngan Maxis nie !!

WHY???

because...
25hb January 2011, baru jek bayar bil...berjumlah *teetttt....
pas tue...sehari pas tue...kena block  sbb....
limit da sampai RM300.00....
tak macam terkejut beruk plak mase kena block tue..
mana tak-nya..bru byar..bukan puluh2 i bayar...ratus kot * bukan nak berlagak tapi macam bengang plak...

pas tue...ptg tue...My Bf pun g ler bayar lagi...
tup...tup....
hurmm.....ptg tdi nak hantar msg da tak leh...

BLOCK !!!

Isk...cam pelik jek I kan...giler mahal Maxis nie...
oke ler...tau ler sekarang ada tax 5%....
tpi takkan ler smpai mahal sgt kan...

I guna Postpaid nie sbb nak senang klu ada pape emergency malam2..
tak de kredit...malas nak kuar g li topup...
tak de kelam kabut...
tapi...apa kes kalau mcm nie...sebulan gaji duk nak bayar bil telefon jek....
pas nie pakai Public Phone jek ler gamaknya...

pssstt : boleh tak bagi I pendapat pakai line apa paing murah???

7 comments:

Irma A.Wahid said...

hahaha...tah2 saya da kene b;ack list sbb da x byr bil..aleh2 saya biar je no tuh..hihihh

folo awak dah~~~

AesyaZealous said...

gune public fon la..hihii

loving_you said...

irma : huhuhuuu...takkan gajinak abis wat bayar dia jek...menkayakan dieorg jek...

AesyaZealous : public fhone tak leh barring2+msg2...

Irma A.Wahid said...

betul2....wat donow jela..hahahahah

loving_you said...

=)

saya_arief said...

i sayang je maxis..
haha.
:D

loving_you said...

saya_arief : mmg ler sayang die...tpi...die uat i sedih nak kena kuarkan duit..