Followers

Tuesday, April 5, 2011

1tube dan aku??

TERUJA.. TERUJA.. TERUJA....

Yeah, perasaan TERUJA tue belum habis dari pagi tadi sampai la ke petang nie. Tapi, petang nie, baru sempat buat entry sebab banyak sangat keja hari nie. Tak pe.. Tak pe.. Sempatkan juga updated entry hari nie walaupun busy kan.

Pagi-pagi amcam biasa, check facebook, check blog. Tgk message, tengok shoutbox. Wah, melonjak-lonjak kegembiraan aku hari nie dan macam tak percaya jek. 1tube datang blog aku nie. Yek ker?? Betul ker dia ??


Tgk yang atas sekali tue.. admin@1tube.my. Sudi yek encik admin datang tengok blog aku kan. Teruja sangat sampai aku pun tak tahu nak cakap macamana kan. Happy-happy sangat. 

Gedik kan, orang lain ada yang dah berkerjasama dah ngan 1tube nie, aku plak, dia baru singgah dah sibuk nak buat entry pasal nie. I don't care!! Sekurang-kurang yek, ia satu semangat buat aku untuk terus berblog. mana tahu, lepas nie dia datang ajak kerjasama ker kan. Mana tahu kan. Tuah ayam nampak di kaki, Tuah manusia siapa yang tahu.. Yeahhh....

Kepada 1tube : Datang lah lagi ek. Suka-suka. Tahu, blog nie baru lagi dan tak selalu sangat updated. Cuma banyak join segmen abang ben jek. Tapi akan cuba juka updated selalu. Pape pun thank'z too 1tube.my sebab sudi jenguk blog aku nie..

2 comments:

Chegu Zubir said...

terbaiklah....konpem pasni die ajak wat kerjasama...heheehe

jom baca
.: KRONOLOGI ZAMAN YANG WAJIB DIFAHAMI OLEH UMAT ISLAM KINI :.
Kasih Ibu Hingga Ke Akhirnya....

norfadillah said...

Chegu Zubir : yeah.. hope it.. =)